Az ügyfeleim véleménye

GOOGLE, FACEBOOK FELHASZNÁLÓK ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÉRTÉKELÉSEI:

Vélemények

Ágnes:

"Gyors, rugalmas volt az időpont egyeztetésben, másnapra elkészült a tanúsítvány, postán is megérkezett 2 napon belül. Korrekt, precíz munka."

György:

"Nagyon precízen, gyorsan és korrekt módon dolgozott, csak ajánlani tudjuk. Szombaton is kijött, 1 napra vállalta a tanúsítvány elkészítését, de már aznap este megkaptuk."

Angelika:

"pontos, alapos, gyors"

Zsanett:

"Csak ajànlani tudom! Korrekt,gyors,precíz!"

Attila:

"Bárcsak minden így működne ebben az országban. Gyorsan,egy napos határidővel időpontot egyeztettünk,pontosan a helyszínen volt, udvarias, szakszerű, gyors. Délután találkoztunk, estére e-mailban a kezemben volt a tanúsítvány, ,két nap alatt nyomtatott formában postai úton is megkaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!"

Miklós:

"Csatlakozom az előttem szólókhoz, gördülékeny az együttműködésünk. Jó tudni, hogy számíthatok Rá akkor is, amikor rövid határidős az igény."

Gréta:

"Tamást nagyon jó szívvel ajánlom: nekem viszonylag sürgősen lett szükségem a tanúsítványra, szerdán hívtam, pénteken délután ki is jött felmérni. Szombatra ígérte a tanúsítvány elkészültét, de az e-mailes változata már aznap, néhány órával a felmérés után megérkezett, másnap pedig az aláírásával hitelesített változatot is átvehettem tőle! "

Kapcsolat:

Tudlik Tamás

építészmérnök, energetikai tanúsító

Mobil: 06 30 536 7191
E-mail: tudliktamas[kukac]gmail.com