logo

Értékelések a tanúsítói szolgáltatásról

Hétvégén is hívható: +36 30 536 7191 vagy megrendelhető online: Megrendelés online

Az ügyfeleim véleménye

Google, facebook felhasználók energetikai tanúsítvány szolgáltatásra vonatkozó értékelései:

laptop jegyzetfüzettel, kávéval Ágnes:

"Gyors, rugalmas volt az időpont egyeztetésben, másnapra elkészült a tanúsítvány, postán is megérkezett 2 napon belül. Korrekt, precíz munka."

György:

"Nagyon precízen, gyorsan és korrekt módon dolgozott, csak ajánlani tudjuk. Szombaton is kijött, 1 napra vállalta a tanúsítvány elkészítését, de már aznap este megkaptuk."

Angelika:

"pontos, alapos, gyors"

Zsanett:

"Csak ajànlani tudom! Korrekt,gyors,precíz!"

Attila:

"Bárcsak minden így működne ebben az országban. Gyorsan,egy napos határidővel időpontot egyeztettünk,pontosan a helyszínen volt, udvarias, szakszerű, gyors. Délután találkoztunk, estére e-mailban a kezemben volt a tanúsítvány, ,két nap alatt nyomtatott formában postai úton is megkaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!"

Miklós:

"Csatlakozom az előttem szólókhoz, gördülékeny az együttműködésünk. Jó tudni, hogy számíthatok Rá akkor is, amikor rövid határidős az igény."

Gréta:

"Tamást nagyon jó szívvel ajánlom: nekem viszonylag sürgősen lett szükségem a tanúsítványra, szerdán hívtam, pénteken délután ki is jött felmérni. Szombatra ígérte a tanúsítvány elkészültét, de az e-mailes változata már aznap, néhány órával a felmérés után megérkezett, másnap pedig az aláírásával hitelesített változatot is átvehettem tőle! "

Tia:

"A kapott szolgáltatással teljes mértékben meg vagyok elégedve. Tamás nagyon kedves volt, gyorsan és szakszerűen végezte el a munkáját. Mindezek mellett nagyon pozitív csalódás ért hisz 3 napon belül helyett pár órán belül megkaptam e-mailben az eredményt:) Összességében ár-érték arányban is 5* !!!"

>Akinek SOS megoldás kell, megfizethető reális áron és,hogy megfelelő szakember végezze el,annak csak ajánlani tudom!!"

Gábor:

"PROFI!!! Pontos, precíz, gyors, kedves, rugalmas, megbízható! Ajánlom mindenkinek!"

Katica:

"Pontos, precíz, gyors és megbízható. Ajánlom mindenkinek!"